Okulumuz Hakkında

Erçek İlkokulu
ERÇEK MAH. GÜNDOĞDU CAD. ERÇEK İLKOKULU BLOK NO 1 İPEKYOLU / VAN
Okul Müdürü .
0
https://ercekilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Öğrenciye, Atatürk İlke ve İnkılâplarına, T.C.Anayasasına ve Türk demokrasinin ilke ve yöntemlerine uygun, haklarını kullanabilme, görevlerini yapabilme ve sorumluluklarına yüklenebilme bilincini ve yeteneğini kazandırabilmesini sağlamak. Öğrenciyi, toplum içinde rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, çevresinde edilgen olduğu kadar etken uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek. Öğrenciye, kişisel, toplumsal sorunları tanımak ve sorunlara bilimsel yaklaşımlarla çözüm arama alışkanlığı kazandırmak. Öğrenciye sağlıklı yaşamak, ailesinin ve toplumun sağlığını korumak için gereken bilgi ve alışkanlığını kazandırmak. Öğrencinin el çalışması ile zihin çalışmasını birleştirerek çok yönlü gelişmesini el ile çalışmasının onur ve zevkini kazanmasını sağlamak.

MİSYON

Bizler; idareci, öğretmenler ve okul personelleri, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkansızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.

BAŞARILAR

Öğretmen :8
Öğrenci :71
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1715
Öğretim Şekli :İkili

Öğretim Şekli

İkili

Ders Başlama ve Bitiş

12:50-17:40

YABANCIDIL

İNGİLİZCE

Isınma Şekli

Kalorifer

Servis Bilgisi

Van il merkezine 30 km uzaklıkta.Ulaşım Özalp-Saray Belediye otobüsleri,Özalp-Saray İlçe minibüsleri,Erçek Mahalle minibüsleri ve öğretmen servisi ile sağlanmaktadır.

Bağlantı

Fatih Projesi Fiber İnternet

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl merkezine 30 km. UZAKLIKTA

Yerleşim Yeri Bilgisi

Erçek Mahallesi / VAN

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları